Stapmolen dekens

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stapmolendeken

Een stapmolen heeft meerdere voordelen. Je kunt je paard gecontroleerd laten bewegen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een blessure. Maar je kunt een stapmolen ook gebruiken als warming up of cooling down voor je paard. Op grote trainingsstallen is dit ideaal. Omdat er meerdere paarden getraind moeten worden zijn ze al opgewarmd, omdat ze lekker hebben kunnen stappen in de stapmolen.

Een stapmolen wordt ook gewoon gebruikt zodat paarden hun beweging krijgen, de bloedsomloop komt op gang en de paarden kunnen hun energie kwijt. In de winter is het soms te koud voor de paarden om zonder deken de stapmolen in te gaan. En met deken zie je vaak dat ze schuren bij het schouder en borst van het paard. Hiervoor is de stapmolendeken in het leven geroepen.

Hoe werkt een stapmolendeken

Een stapmolendeken zorgt ervoor dat je paard het niet koud krijgt. Verder is de deken speciaal gemaakt, zodat het geschikt is voor gebruik in de stapmolen. Zo schuurt het niet en wordt de bewegingsvrijheid niet belemmerd.

Soorten stapmolendekens

Epplejeck heeft verschillende dekens die geschikt zijn voor gebruik in de stapmolen. Met de stapmolendeken van Busse ga je voor optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast zorgt deze deken ervoor dat je paard niet wordt lastiggevallen door vervelende insecten. De stapmolendeken van Kentucky is waterdicht en ademend, het is gevoerd met artificiële konijnenvacht voor extra warmte en comfort. Bucas heeft in de therapy lijn een deken die geschikt is voor de stapmolen, longeren of aan de hand. Ook QHP heeft waterdichte stapmolendekens, je kunt kiezen uit 0 gram en 200 grams vulling.

Stapmolendeken online bestellen

Stapmolendeken voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!