Peesbeschermersset

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Peesbeschermersset

Jouw paard zijn benen verdienen zorg en aandacht. Je ziet niet graag je paard geblesseerd of beschadigde benen. Om de benen van je paard goed te beschermen zijn verschillende beenbeschermers in het assortiment van Epplejeck. Naast de verschillende soorten zijn er ook verschillende kleuren en formaten. Het leukste is natuurlijk dat de kleur past bij de rest van je outfit. Wanneer je kogel en peesbeschermers nodig hebt kun je ook een peesbeschermersset kopen. Dan heb je kogelbeschermers en peesbeschermers in dezelfde kleur en uitstraling.

Waarom peesbeschermers set

Een peesbeschermers set bestaat dus uit kogel- en peesbeschermers. Peesbeschermers zijn voor de voorbenen van je paard. De pezen van je paard liggen dicht tegen onder de huid. Hierdoor zijn ze erg kwetsbaar. Sommige paarden tikken hun voorbenen aan met hun achterbenen of strijken de benen langs elkaar. Peesbeschermers vangen deze tikken op en beschermen de benen en pezen van je paard. Kogelbeschermers zijn voor de achterbenen van je paard. Deze beschermen de achterbenen tegen aantikken en strijken. Met de set heb je beide in één, optimale bescherming voor je paard zijn benen dus.

Soorten peesbeschermingsets

Bij Epplejeck ruime keus in verschillende kleuren en formaten peesbeschermersets. QHP heeft een set in verschillende kleuren. Ook Harry’s Horse heeft hippe felblauwe sets. Horka heeft drie verschillende kleuren en leuke strass steentjes als detail. HV POLO heeft ook luxe sets en BR heeft ook fijne sets in verschillende kleuren.

Peesbeschermingsets online kopen

Peesbeschermingset bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!