Herstel

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Herstel bij paarden

Herstel na ziekte is vaak een lang en lastig proces. Je paard kan dan wel een opkikker gebruiken. Je kunt in zo’n situatie kiezen voor bijvoorbeeld een vitaminespuit. Een andere oplossing is het bijvoeren van NAF Opkikker. NAF Opkikker helpt bij een verminderde conditie, lage weerstand, een moeizame verharing en een stressvolle periode of na ziekte. Speciaal voor oudere paarden vind je in ons assortiment NAF Opkikker Senior. Voor paarden die wel wat extra energie kunnen gebruiken of in een dip zitten, is er Pavo Healthboost ter ondersteuning.

Herstel na de training is ook erg belangrijk. Vooral in de zomermaanden, wanneer je paard veel zweet. Je paard verliest op dat moment veel lichaamszouten wat kan leiden tot uitdroging. Om deze lichaamszouten weer aan te vullen en uitdroging te voorkomen, gebruik je elektrolyten. Elektrolyten zijn verkrijgbaar in poedervorm (
Epplejeck Elektrolyten, Equivital Elektrolyten), korrelvorm (Pavo E Lyte) en vloeibare vorm (NAF Electro Lytes).
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!