Boeken & DVD's

Boeken & DVD's

38 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Boeken & DVD’s over paarden

Wil je graag meer leren over paarden of paardrijden? Of heb je interesse in grondwerk, anatomie, fokkerij of verschillende rassen van het paard? Met het ruime assortiment paardenboeken bij Epplejeck kun jij alle informatie verzamelen. Zo word je een echte pro of kenner. Naast informatie boeken zijn er natuurlijk ook leuke leesboeken.

Informatieboeken

Horsemanship en grondwerk is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Er zijn verschillende paardenboeken verkrijgbaar waar oefeningen in staan die je je paard kunt leren. Belangrijk is natuurlijk vooral de achtergrond van de oefening. Waar is het goed voor? Los van dat het leuk is je paard oefeningen te leren. Ook zijn er boeken over bijvoorbeeld het Friese paard. Leer bijvoorbeeld hun exterieur beoordelen. Ook voor informatie over springen en dressuur zijn boeken te krijgen.

Ben je gek van fotografie? Ook hiervoor ben je bij Epplejeck op het juiste adres. Wordt een pro in paardenfotografie met de tips en tricks uit jouw nieuwe paardenfotografie boek. Boeken over anatomie, beweging en zelfs Dokter Pol zijn in het ruime assortiment te verkrijgen. En uiteraard het proevenboekje van de KNHS. Voor al jouw dressuurproeven. Het EHBO boek van de KNHS is ook een aanrader. Weet welke eerste hulp je kunt verlenen als een paard iets mankeert.

Kinderboeken

Ook voor kinderen zijn er leuke, leerzame paardenboeken te krijgen bij Epplejeck. Zoals het leren over de verschillende paardenrassen die er zijn. Of de scratch en tekenboeken. Er zijn doeboeken en je kunt zelfs je eigen springparcours ontwerpen. Er zijn stickerboeken met prachtige stickers. En niet te vergeten, Britt en Esra natuurlijk.

Dvd’s en films

Er zijn verschillende films te verkrijgen bij Epplejeck. Het zijn dvd’s over het Friese ras. Zoals de prachtige film De Stormruiter. Maar ook ter voorbereiding op een uitstekende IBOP, is er een dvd hierover.

Paardenboek of dvd online kopen

Een paardenboek of dvd bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!