Losse hoofdstel onderdelen

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Losse hoofstelonderdelen

Is er een onderdeel van je hoofstel kapotgegaan, dan is het natuurlijk zonde om een heel nieuw hoofdstel te kopen. Met losse hoofstelonderdelen vervang je alleen het onderdeel wat kapot is gegaan.

Verschillende hoofstelonderdelen

In het assortiment vind je verschillende hoofdstelonderdelen van merken zoals Horsegear, Sprenger, PresTeq en ons eigen huismerk Epplejeck. Van teugelstops, keelriemen en bakstukken, je vindt het in ons brede assortiment. Ook voor een anatomisch gevormd kopstuk zit je bij Epplejeck goed.

Rijd je met meerdere bitringen zoals bij een pelham of pessoabit? Dan zijn pelham riempjes verplicht bij wedstrijden. Wanneer je met zo’n bit rijdt gebruik je twee teugels aangezien deze bitten twee bitringen hebben. Door de twee ringen aan elkaar vast te koppelen maak je gebruik van één teugel in plaats van twee teugels. Hierdoor is de werking van een pelham of pessoabit minder scherp en dus fijner voor het paard.

Losse hoofdstelonderdelen online bestellen

Onderdelen voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!