Kinderboeken

8 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Kinderboeken over paarden

Wil je een leuk en origineel cadeau geven, maar weet je niet goed wat? Denk eens aan een kinderboek met een paardentintje. In ons assortiment vind je verschillende soorten kinderboeken voor verschillende leeftijden.
 
Waarom een kinderboek?
Voor kinderen is het goed om te lezen. Hierdoor vergroten ze namelijk hun woordenschat. Dit ondersteund vervolgens ook hun spraakvermogen. Een kind met een grotere woordenschat kent dus meer woorden. Hierdoor kan hij ook beter verwoorden wat hij precies bedoelt. Ook leren kinderen meteen meer over grammatica en zinsopbouw.

Kinderboeken als cadeau tips

Een kinderboek is niet alleen leerzaam, maar is ook een leuk cadeau. Zeker de kinderboeken in ons assortiment die allemaal te maken hebben met paarden. Er zijn veel verschillende soorten kinderboeken te vinden. Zo zijn er onder anderen scratch books. Hierbij kan je door middel van een kras pen prachtige tekeningen maken in alle kleuren van de regenboog. Wat ook een leuke cadeau tip is, zijn de boeken uit de boekenreeks van PaardenpraatTV. Deze boeken maken allemaal deel uit van een serie over de jonge Britt en Esra. PaardenpraatTV heeft ook leerzame boeken in het assortiment.
 
Verder zijn er ook nog andere soorten boeken te vinden. Allemaal met een paardensausje eroverheen. Zo zijn er onder anderen nog tekenboeken, doe-boeken en nog boeken met leuke verhalen te vinden. Een kinderboek is zeker een origineel cadeau om te geven. Het perfecte cadeau om te geven zit er altijd tussen.

Kinderboeken online kopen

Een kinderboek bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!