Borstbeschermers

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Borstbeschermers voor paarden

Sommige paarden kunnen snel last krijgt van schuurplekken op de borst door bijvoorbeeld een deken. Om je paard tegen de vervelende schuurplekken te beschermen kan je gebruik maken van een borstbeschermer. Deze beschermt zowel de borst als schoft van het paard tegen het schuren van de deken. In het assortiment van Epplejeck vind je borstbeschermers van merken zoals Kentucky, LeMieux en WeatherBeeta.

Verschillende soorten borstbeschermers

Welke borstbeschermer het beste bij je paard past is volledig afhankelijk van de situatie. Daarom heeft Epplejeck een breed assortiment aan beschermers. Van ongevoerde tot aan 300 grams gevoerde borstbeschermers, je vindt het bij ons. Sommige beschermers hebben ook een bontje waar de schoft van je paard zit. Hierdoor is deze extra beschermt tegen het schuren. Borstbeschermers zijn eenvoudig te gebruiken aangezien ze geschikt zijn voor alle soorten dekens.

Borstbeschermer voor paardendeken online bestellen

Beschermers tegen schuurplekken van de paardendeken bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!