Halsstukken

30 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Halsstukken voor paardendekens

Een halsstuk kan je eigenlijk vergelijken met een capuchon van een jas. Als wij de capuchon opdoen wordt ons haar ook niet meer nat als het regent. Halsstukken zorgen ervoor dat het niet bij de deken meer kan inregenen. Daarnaast blijft dan ook de hals van het paard droog. Vaak als je een paardendeken koopt heeft deze niet standaard een hals erbij. Wanneer een deken wel bevestigpunten voor een hals heeft, is er een bijpassend halsstuk bij. Het losse halsstuk kan je er dan bij kopen. In het assortiment vind je halsstukken van merken zoals Bucas, Horseware, WeatherBeeta en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende soorten halsstukken

Er zijn meerdere soorten halsstukken te vinden in het brede assortiment van Epplejeck. Zo heb je waterdichte halsstukken maar ook halsstukken met fleece voering. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat de fleecedeken ook een hals krijgt. Daarnaast heb je ook verschillende halsstukken met therapy voering. Deze halsstukken zorgen ervoor dat de bloedsomloop in de hals van het paard wordt verbeterd. Hierdoor zal je paard zich beter kunnen ontspannen en zal hij losser in de hals zijn.

Om de manen van het paard te beschermen tegen zomereczeem heb je ook speciale halsstukken waarbij de insecten je paard niet kunnen bijten. Dit halsstuk kan gebruikt worden bij paarden die een lichte vorm hebben van zomereczeem. Heeft je paard last van zomereczeem maar wil je geen deken gebruiken, dan is de perfecte oplossing. Het zachte bontje beschermt de schoft tegen eventuele schuurplekken.

Halsstukken voor paardendekens online bestellen

Halsstuk voor het paard zijn deken bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!