Shampoos

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardenshampoo

Zijn de witte sokjes van je paard niet meer zo wit of zit zijn staart onder de mest? Was je paard dan met een goede shampoo. Een paard wassen met alleen water heeft vaak niet het gewenste resultaat. Daarom kan je in ons assortiment veel verschillende en goede shampoos vinden. De shampoos worden onder anderen aangeboden door Cowboy Magic, NAF en ons eigen huismerk Epplejeck.

Welke shampoo moet je gebruiken voor je paard?

Het is soms lastig om te bepalen welke shampoo je moet gebruiken voor je paard. Als je je paard regelmatig wast, is het belangrijk dat je kiest voor een milde shampoo die de natuurlijke bescherming van de huid niet tot nauwelijks aantast. Heb jij een schimmel? Of een paard met hoge, witte benen, witte manen en/of witte staart? Dan kan je ervoor kiezen om een shampoo te gebruiken die de gele ondertoon uit zijn vacht haalt. Een zilvershampoo werkt hiervoor erg goed. Voor een zwarte vacht vind je in ons assortiment speciale shampoos. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor zwarte paarden en zorgt voor een diepere, zwarte kleur. Als je paard last heeft van een droge of gevoelige huid of last heeft van eczeem dan kun je kiezen voor speciale Derma of Tea Tree shampoos. Als laatste zijn er ook nog glansshampoos te vinden. Deze zijn voor paarden die wat extra glans kunnen gebruiken.

Droogshampoo voor paarden

Zoals hierboven al te lezen is, zijn er veel verschillende shampoos te vinden in het assortiment. Naast de reguliere shampoos zijn er ook droogshampoos te vinden. Deze zijn te gebruiken zonder water. De droogshampoo kan op de vieze vlekken gesprayd worden. Na dat het een tijdje heeft gehad om in te trekken, kunnen de vlekken zo weggeveegd worden.

Shampoo voor paarden online kopen

Shampoo bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!