Gecombineerde neusriem

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Gecombineerde neusriem voor je hoofdstel

De gecombineerde neusriem is de populairste neusriem in de paardenwereld. Bij een gecombineerde neusriem is de neusriem en sperriem aan elkaar verbonden. De sperriem zorgt voor een stabielere ligging van het bit en dat je paard zijn mond minder kan openen. Hierdoor heb je een beter contact met de paardenmond en kun je met fijne hulpen je paard sturen.

Verschillende soorten gecombineerde neusriemen

In het assortiment vind je verschillende soorten gecombineerde neusriemen van merken zoals Horsegear en ons eigen huismerk Epplejeck. Of je opzoek bent naar een basic gecombineerde neusriem of één met lak, je vindt het bij Epplejeck.

Bij springruiters is een smalle gecombineerde neusriem de favoriet. Dressuurruiters gebruiken vaan eek gecombineerde neusriem met een bredere neusriem. In ons assortiment vind je ook een gewaxte koordneusriem met een afneembare sperriem.

Gecombineerde neusriem online bestellen

Gecombineerde neusriem voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!