Dubbelgebroken

76 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 3

Dubbel gebroken bitten

Een dubbel gebroken bit heeft twee scharnierpunten, hierdoor heeft dit bit een tussenstukje. Een breder tussenstuk betekend meer druk op de tong en een dunner tussenstuk heeft meer druk op de lagen. Dubbel gebroken bitten worden het vaakst gebruikt, dat komt omdat er veel varianten zijn. Het dubbel gebroken bit heeft een gelijke drukverdeling op de tong, lagen en mondhoeken.

Verschillende soorten dubbel gebroken bitten

Of je opzoekt bent naar een dubbel gebroken bit van het merk Harry’s Horse, HS Sprenger of Trust, Epplejeck heeft het. In het assortiment vind je rechte dubbel gebroken bitten maar ook met sleuven. Een dubbel gebroken bit met sleuven geeft de tong van het paard meer vrijheid.

Voor een dubbel gebroken bit dat stiller ligt in de mond van het paard zijn de D-trens bitten een aanrader. Door de stang in de bitringen, ligt het bit stabieler. Een dubbel gebroken anatomisch bit is gevormd naar de mond van een paard voor meer comfort.

Dubbel gebroken kneveltrens, pelham en pessoa bitten zijn voor de ervaren ruiters met een stille hand. Vaak worden deze bitten gebruikt voor de overgang naar een stang en trens bit. Deze dubbel gebroken bitten hebben een scherpere inwerking door de hefboomwerking en werkt direct op de tong en onderkaak.

Heeft je paard moeite met het bit accepteren? In het assortiment van Epplejeck vind je daar speciale bitten voor. Deze dubbel gebroken bitten hebben een unieke materiaalmix dat het kauwproces stimuleert. Dit heeft een stress verminderd effect.

Dubbel gebroken bit online bestellen

Dubbel gebroken trens bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!