Sluitingen

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dekensluitingen

Het kan soms voorkomen dat een deken perfect past maar niet bij de hals. In zo’n situatie kan je gebruik maken van een borstverbreder of dekenverlenger. Hierdoor wordt de deken bij de hals breder. De deken sluit dan mooi aan en past precies. In het assortiment vind je dekensluitingen van merken zoals Bucas en ons eigen huismerk Epplejeck.

Soorten dekensluitingen

De dekensluitingen van Bucas kunnen alleen gebruikt worden voor de dekens van Bucas zelf. Voor alle drie de sluiting mechanismes is een borstverbreder te vinden. Ben je bang dat de sluiting van de deken los kan gaan wanneer je paard rolt? Met speciale dekensluiting rubbers voorkom je dat de sluiting van de deken ongewenst losgaat. Het fijne aan de sluiting rubbers is dat ze eenvoudig te bevestigen zijn. Met een set van 8 stuks kan je gelijk op meerdere dekens de rubbers zetten.

Dekensluitingen voor de paardendeken online bestellen

Sluitingen voor de deken van je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!