Trailerlijnen

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Trailerlijnen

Je wilt je paard natuurlijk wel veilig vastzetten op de trailer of wasplaats. In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende soorten trailerlijnen. Zo vind je de perfecte trailerlijn voor elke situatie waarin je paard moet vaststaan.

Door de karabijnhaak is de nieuwe trailerlijn eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld de wasplaats, poetsplaats of de trailer. Met de panieksluiting staat jouw paard op een veilige manier vast. De sluitingen zijn eenvoudig en snel op te maken en schieten vanzelf los als er te veel druk komt.

Verschillende trailerlijnen

Van kettingen tot aan een elastische trailerlijn, met een breed assortiment is er genoeg keuze aan lijnen voor de trailer. In het assortiment vind je merken zoals Horsegear, Imperial Riding, QHP en ons eigen huismerk Epplejeck. Van simpele zwarte tot aan trailerlijnen met een vrolijk kleurtje, je vindt het bij Epplejeck.

Trailerlijn online bestellen

Een lijn waaraan je het paard vastzet bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!