Bijzetteugel

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Bijzetteugels voor het longeren

Een bijzetteugel gebruik je alleen tijdens het longeren. Als je de bijzetteugels aan het bit bevestigd, kan het paard zonder druk van de ruiter leren om het bit correct in de mond te houden. Daarnaast stimuleer je het paard in de juiste houding te lopen. Je kan het paard verschillende houdingen laten aannemen aangezien de hulpteugels te verstellen zijn.

Verschillende soorten bijzetteugels

In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende soorten bijzetteugels van merken zoals Busse, Imperial Riding, Lammert Haanstra en QHP. Of je nu opzoek bent naar volledig elastische bijzetteugels of deels van leer, je vindt het in ons assortiment. Om je paard geen ongemak te laten voelen van de hulpteugels zijn ze gemaakt van zacht en soepel materiaal. Bijzetteugels vind je van maat pony tot aan maat paard. Door de D-ringen zijn de hulpteugels eenvoudig te verstellen zodat de bijzetteugels perfect op maat gemaakt kunnen worden.

Bijzetteugels online bestellen

Bijzetteugel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!