Thiedeman teugel

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Thiedeman teugel

Een Thiedeman teugel is vooral nuttig bij paarden die hun hoofd heel hooghouden tijdens het rijden. Deze hulpteugel zit via de singel vast aan de teugels. Hierdoor kan een paard zijn hoofd niet meer omhooggooien tijdens het rijden. Met deze hulpteugel zorg je ervoor dat de kans op rugproblemen bij jou paard kleiner wordt. Wanneer het paard de juiste houding aanneemt stop de werking van de hulpteugel.

Verschillende soorten Thiedeman teugels

In ons assortiment vind je verschillende Thiedeman teugels van ons eigen huismerk Epplejeck. Met de complete Thiedeman teugel krijg je niet alleen de speciale teugels maar ook de Thiedeman zelf. Ben je alleen opzoek naar de Thiedeman teugels? Die vind je ook in ons assortiment.

De Thiedeman teugels is gemaakt van soepel en sterke leer, zo is deze hulpteugel voor jou en je paard comfortabel. Voor veel paarden ruiters is de Thiedeman teugel geschikt aangezien deze eenvoudig te gebruiken is.

Thiedeman teugel online bestellen

Thiedeman teugel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!