Longeerzwepen

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Longeerzwepen voor tijdens het longeren

Een longeerzweep, superhandig om op stal te hebben. In veel situaties komt hij goed van pas. Er zijn een aantal fijne longeerzwepen in het assortiment te vinden. Een merk dat de longeerzwepen aanbiedt is onder anderen Lammert Haanstra. Verder is er onder anderen ook nog keuze voor verschillende kleuren longeerzwepen.

Waarom een longeerzweep?

Als eerste is een longeerzweep te gebruiken bij het longeren met een enkele lijn. Zonder longeerzweep kan je niet goed een paard of pony longeren. De longeerzweep kan worden gezien als begeleiding. De zweep wordt bij het longeren gebruikt als beenhulp. Je zit immers niet op je paard en kan hem dus niet aandrijven. Een longeerzweep kan ook gebruikt worden tijdens het longeren met dubbele lijnen. Hierbij longeer je met een longeerlijn van 18 meter lang. Bij deze manier van je paard logeren komt de inwerking op de mond van achteren. Bij een enkele longe is dit alleen vanaf de zijkant.

Verschillende soorten longeerzwepen

Er is veel keuze binnen het assortiment als het om longeerzwepen gaat. Zo verschillen de zwepen onder anderen op het gebied van lengte. De longeerzwepen zijn verkrijgbaar vanaf 160 cm tot en met 220 cm. Hier komt de lengte van de slag nog bij. Daarnaast kan er nog een keuze gemaakt worden in de kleur van de zweep. Er kan gekozen worden uit zeven verschillende kleuren, waaronder rood, zwart, paard en oranje. Er zijn ook longeerzwepen te vinden die je kan inschuiven. Dit is praktisch voor het opbergen van de zweep.

Longeerzwepen online kopen

Zweep voor het longeren bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!