Magnesium

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Magnesium voor een rustig en ontspannen paard

Een paard dat onrustig en gestrest oogt kan een te kort hebben aan magnesium. Magnesium staat bekend dat het helpt tegen spierpijn en drukke/ gespannen paarden rustiger maken. Gespannen paarden kunnen door de stress onvoorspelbaar zijn, dit kunnen gevaarlijke situaties opleveren. In het assortiment van Epplejeck vind je magnesium van merken zoals Puur en Sectolin.

Waarom magnesium geven aan een gestrest paard

Normaal gesproken krijgt een paard magnesium binnen via zijn eten. In gras en ruwvoer zit magnesium, dit is afhankelijk van de kwaliteit en grondsoort. Soms is aan het krachtvoer ook magnesium toegevoegd. Is je paard erg druk en gespannen, dan is de kans groot dat hij een te kort heeft aan magnesium. Supplementen met magnesium zijn er in verschillende soorten. Het is handig om daarbij te kiezen voor een supplement dan uit magnesiumcitraat bestaat. Niet alleen kan het paard deze vorm van magnesium beter opnemen, het is ook nog eens smakelijker.

Magnesiumsupplement online bestellen

Magnesiumcitraat tegen een gestrest paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!