Paardrijcaps

142 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 4

Paardrijcap

Tijdens het paardrijden is het verplicht een paardrij helm te dragen. Ook bij mennen of het beleren van een paard wordt het dragen van een paardrijcap aangeraden. Een rijhelm is er in verschillende soorten, kleuren en maten. Kijk voor al het aanbod in het ruime assortiment van Epplejeck.

Veiligheid

Het dragen van een paardrijcap zorgt ervoor dat je hoofd goed beschermd is wanneer jij bijvoorbeeld van je paard valt of een klap tegen je hoofd krijgt. De caps voldoen aan een keurmerk voor veiligheid. Hierdoor weet jij zeker dat je veilig op en rond je paard bezig bent.

Soorten paardrijcaps

Er is een groot aanbod paardrijcaps, hoe kies je de goede cap? Een cap voor tijdens het paardrijden moet niet te strak zitten maar ook zeker niet te los. Wanneer de veiligheidshelm te strak is kun je last krijgen van hoofdpijn. Wanneer de cap te los zit, kan hij gaan schuiven. En dit is niet veilig. Je kunt je hoofd rondom opmeten, om de juiste capmaat te berekenen. Je kunt ook kiezen voor een verstelbare paardrijhelm. Deze is doormiddel van een draaikop af te stellen en kun je dus kopen op de groei! Naast de maat, vind jij kleur en uitstraling natuurlijk ook belangrijk. Er zijn bruine paardrijcaps, blauwe caps, zwarte caps. Er is genoeg keuze in kleur. Daarnaast zijn er caps voorzien van glitters of diamantjes. Hierdoor wordt veiligheid modieus!

Merken caps

Epplejeck heeft vele merken caps in het assortiment in verschillende prijssegmenten. Harry’s Horse heeft comfortabele caps van goede kwaliteit. Zowel met draaikop als zonder draaiknop. De veiligheidshelmen van Kep Italia zijn luxe en hebben veel uitstraling. Je hebt ook de kwalitatief goede en comfortabele caps van BR en QHP. Zo zijn er nog veel meer merken in het assortiment. Kijk gauw even rond en kies jouw veiligste droomcap.

Paardrijcaps online kopen

Een cap voor tijdens het paardrijden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!