Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Prijzen

×

Longeren

65 Artikelen

Longeren 

Bij Epplejeck vind je alles wat je nodig hebt voor het longeren van jouw paard of pony. Veel mensen vergeten dat longeren een goede training is voor een paard of pony. Met longeren wordt je paard getraind op het ontwikkelen van balans en het lopen op vier benen. Daarnaast heeft longeren een positieve invloed op de andere disciplines waarin je actief bent. Longeren is een goede oplossing als je iets minder tijd hebt, je paard of pony net hersteld is van een blessure en weer langzaam aan het werk mag en als je merkt dat je paard of pony wat fris is voor het rijden. Longeren wordt ook gedaan bij het beleren van jonge paarden en pony’s en tot slot is longeren een leuke bezigheid om afwisseling te bieden in je trainingsschema. Nog niet zo ervaren met longeren? Dat geeft niet, want dan is het boek Trainen Tot Een Goed Gaand Paard van Lammert Haanstra interessant te lezen. In ons assortiment zijn originele Lammert Haanstra producten te vinden. 

Longeerlijnen

Het eerste wat je nodig hebt om je paard of pony te longeren is een longeerlijn. In ons assortiment vindt je zowel enkele als dubbele longeerlijnen, in verschillende hippe kleurtjes en stoere prints.

Longeersingels

Een handig hulpmiddel tijdens het longeren is de longeersingel. Aan de longeersingel kun je hulpteugels en/of een dubbele longeerlijn bevestigen. Door de verschillende ringen op verschillende hoogtes, biedt een longeersingel veel variatie mogelijkheden. Verkrijgbaar in Basic zwart, in hippe kleurtjes of met een stoere print.

Hulpteugels

Om te werken aan een goede houding en balans van je paard of pony kun je tijdens het longeren gebruik maken van verschillende hulpteugels. In ons assortiment vind je onder andere bijzetteugels, een longeerhulp en de pessoa.

Longeerzwepen

Tijdens het longeren zijn de enige hulpen die je aan je paard kunt geven hulpen met je lichaamstaal en een longeerzweep. Longeerzwepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en vrolijke kleurtjes.

Accessoires

Sommige accessoires zijn onmisbaar, zoals het bitstukje. Maar ook een longeerpad, staartriem en verschillende kaptomen vind je in ons assortiment!


It’s always shop o’clock somewhere!

Longeerartikelen voor je paard of pony bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze 12 filialen of bestel online en betaal achteraf binnen 14 dagen met Afterpay. Ruilen & retourneren kan binnen 14 dagen. Happy shopping!