Longeren

104 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 3

Longeren

Bij Epplejeck vind je alles wat je nodig hebt voor het longeren van jje paard. Longeren is een goede training voor je paard. Met longeren wordt je paard getraind op het ontwikkelen van balans en het lopen op vier benen. Daarnaast heeft longeren een positieve invloed op de andere disciplines waarin je actief bent. Longeren is een goede oplossing wanneer je iets minder tijd hebt, je paard net hersteld is van een blessure en weer langzaam aan het werk mag of als je merkt dat je paard wat fris is voor het rijden. Longeren wordt ook gedaan bij het beleren van jonge paarden en tot slot is longeren een leuke bezigheid om afwisseling te bieden in je trainingsschema. Nog niet zo ervaren met longeren? Dat geeft niet, want dan is het boek Trainen Tot Een Goed Gaand Paard van Lammert Haanstra interessant te lezen. In ons assortiment zijn originele Lammert Haanstra producten te vinden. 

Hulpteugels en longeerzwepen

Om te werken aan een goede houding en balans van je paard of pony kun je tijdens het longeren gebruik maken van verschillende hulpteugels. In ons assortiment vind je onder andere bijzetteugels, een longeerhulp en de pessoa. Tijdens het longeren zijn de enige hulpen die je aan je paard kunt geven hulpen met je lichaamstaal en een longeerzweep. Longeerzwepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en vrolijke kleurtjes. 

Longeer accessoires maken het longeren aangenamer voor jezelf en je paard. Denk hierbij aan een bitstukje, longeerpad, staartriem of een kaptoom. Longeerartikelen voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen & retourneren kan binnen 30 dagen.


Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!