Pony & Shetlandzadels

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadels voor pony’s en shetlanders

In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende zadels voor pony’s en shetlanders. Daarnaast hen je een complete zadelset met en hoofstel, teugels, zadel, beugelriemen, stijgbeugels en een singel. Deze zadels van het merk QHP zijn speciaal gemaakt voor kleine kinderen en pony’s. Zo kan je kind comfortabel en veilig ponyrijden. De zadels komen in verschillende hippe kleuren.

Pony & Shetlandzadels

Zadels voor kleine pony’s of shetlanders zijn licht van gewicht. Ideaal voor kleine ruiters, die dan zelf kunnen opzadelen. Door het handige handvat dat aan de voorkant zit, kunnen kinderen zich daaraan vasthouden voor meer steun. Aan de achterkant zit een ring waar je een staartriem aan kan bevestigen. De beugels en beugelriemen zijn op maat gemaakt voor kleine kinderen. Maak de hele set af met leuke zadeldekken en peesbeschermers voor pony’s en shetlanders.

Shetlanderzadel online bestellen

Zadel voor pony’s of shetlanders bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!