Winter rijleggings

93 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 3

Dames winter paardrijleggings

Wil jij in de winter wel een lekker zittende legging aan maar ben je bang dat je het te koud krijgt? Met de winterrijleggings hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor de koude dagen en zorgen ervoor dat jij warm blijft. De merken die de rijleggings voor in de winter aanbieden, zijn onder anderen Anky, Cavallo en Pikeur.

Waarom een speciale winterrijlegging?

Niemand wil het koud hebben in de winter. Maar met een super dikke broek op het paard is ook niks. Daarom bestaan er winterrijleggings. Dit zijn de comfortabele rijleggings die je gewend bent, maar dan speciaal voor de winter. De rijleggings zijn namelijk isolerend. Dit betekent dat ze de warmte van jouw lichaam vasthouden. Hierdoor blijf je ook tijdens de koudere dagen lekker warm. Daarnaast heb je in de winterleggings nog wel de bewegingsvrijheid die je gewend bent. Dit is niet alleen fijn voor op het paard, maar ook voor je werkzaamheden op stal.

Verschillende soorten dames rijleggings voor in de winter

Binnen het assortiment zijn er verschillend soorten rijleggings voor in de winter te koop. Als eerste kan er gekozen worden uit verschillende kleuren. Zo worden de leggings onder anderen aangeboden in de kleuren blauw, rood en groen. Daarnaast zijn er leggings aanwezig waar een speciale telefoon zak in zit. Deze zijn superhandig om je telefoon in te doen. Ook kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende soorten zitvlakken. Zo kan je kiezen voor een siliconen full seat of voor alleen siliconen bij de knieën. De siliconen zorgen ervoor dat je meer grip hebt in je zadel.

Warme dames winterrijleggings online kopen

Comfortabele rijleggings voor in de winter bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!