Mutsen

30 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Mutsen voor bij de paarden

Lekker warm het najaar en de winter door? Draag dan een warme muts. Deze beschermt niet alleen je oren tegen de kou, maar ook de rest van je hoofd. De mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, zwart en grijs. De mutsen worden door verschillende merken aangeboden, waaronder Ariat, Eskadron en Kingsland.

Waarom een muts?

Op stal en tussen de paarden kan het in het najaar en winter flink koud zijn. Dan is het lekker om je oren en hoofd te beschermen tegen de kou. Daarnaast beschermt een muts je tegen de gure wind die er kan waaien. De mutsen in het assortiment zijn niet alleen handig voor op stal, maar ook voor daarbuiten. Daarnaast houden ze je niet alleen lekker warm, maar zijn ze ook nog een modieus. Combineer een warme winterjas met een mooie must en je ziet er meteen leuk uit. Daarnaast ben je dan ook helemaal klaar voor de winter.

Verschillende soorten mutsen

Binnen het assortiment zijn veel verschillende soorten mutsen te vinden. De mutsen verschillen op verschillende gebieden van elkaar. Als eerste zijn er mutsen met en zonder pompon te vinden. Dit is het balletje boven op de muts zelf. Daarnaast beschikken sommigen over een fleecevoering aan de binnenkant. Niet alle mutsen in het assortiment hebben dat. Dan zijn er nog mutsen verkrijgbaar met reflecterende buitenkanten. Hierdoor ben je ook in het donker en met schemer goed zichtbaar. Als laatste kan er nog gekozen worden voor mutsen met of zonder glitters aan de buitenkant. Binnen het assortiment is er genoeg keuze aan mutsen. De perfecte muts voor jou zit er dus altijd tussen.

Warme mutsen online kopen

Mutsen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!