Mestboys & -vorken

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Mestboys & -vorken

Los van het paardrijden en de verzorging zijn er ook nog andere klussen die moeten gebeuren rondom je paard. Zoals alle stalwerkzaamheden. Een van die werkzaamheden is natuurlijk het uitmesten van de stallen. Maar niet alleen op stal. Op wedstrijd of op de manege kan het ook zijn dat jouw paard mest, dan zul je het op moeten ruimen.

Om het mest weg te halen met je handen is niet zo fris natuurlijk. Daarom vind je handige mestboys & vorken in het assortiment van Epplejeck. Verkrijgbaar in verschillende maten zodat je zelf kan kiezen welke afmeting beter bij jou situatie past. Met keuze uit mestboys en -vorken in verschillende hippe kleuren, ruim je in style het mest op.

Mestboys

De mestboy bestaat uit een handige hark met een losse schepbak. Je kunt hier makkelijk en snel mest mee opscheppen waar je ook bent. Het formaat is handig mee te nemen naar bijvoorbeeld concours of les. Ze zijn te koop als complete set. Naast het normale formaat zijn ze ook in mini formaat te verkrijgen voor de kleine ruitertjes onder ons. In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende merken die mestboys aanbieden. Zo heeft Kerbl en Epplejeck ze in verschillende leuke kleuren.

Mestvorken

Om mest uit de stal te verwijderen is een mestvork handig. Hiermee schep je makkelijk de mest uit de stal, zonder teveel schone bodembedekking mee te nemen. Er zijn fijne mestvorken van supersterk kunststof inclusief aluminium steel. Kerbl heeft een duurzame mestvork, gemaakt van stevig materiaal. Deze mestvork is geschikt voor alle soorten bodembedekkingen.

Mestboys & -vorken online kopen

Een mestboy of vork voor je stal bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!