Lage neusriem

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Lage neusriem

Naast de gecombineerde neusriem is een lage neusriem ook erg populair in de paardenwereld. Een lage neusriem wordt ook wel een Hannoveraanse neusriem of africhtingsneusriem genoemd. De neusriem loopt over het bit en ligt laag op de neus. Een lage neusriem beschermt het paard tegen een onrustige hand van de ruiter. Dit komt doordat de neusriem over het loopt en hierdoor het bit op zijn plaats blijft.

Daarnaast wordt een lage neusriem ook vaak bij paarden gebruikt die sterk kunnen worden tijdens het rijden. Voor jonge paarden kan een lage neusriem ook aan te raden zijn. De neusriem biedt de mogelijk om de teugel ook aan het ringetje van de neusriem te bevestigen. Daardoor wordt de druk die door de teugels richting het hoofd gaat, verdeeld over de neus en mond van het paard.

Verschillende soorten lage neusriemen

In ons assortiment vind je lage neusriemen van het merk Kieffer maar ook ons eigen huismerk Epplejeck. Of je opzoek bent naar een basic lage neusriem of één van lak, je vindt het in ons assortiment.

Lage neusriem online bestellen

Lage neusriem voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!