Opstapkrukjes

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Opstapkrukjes voor op stal

Veel mensen kennen het gevoel dat ze soms wat centimeters te kort komen om ergens bij te kunnen. In de paardenwereld is dit ook vaak het geval. Daarom zijn er krukjes ontwikkeld, die je speciaal op stal kan gebruiken. Deze krukjes zijn erg praktisch in gebruik en zien er mooi uit. De opstapkrukjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals blauw, roze en zwart. Een merk dat de krukjes onder anderen aanbiedt is Kingsland.

Wanneer gebruik je een opstapkrukje?

De naam van de opstapkrukjes geven al weg waar de krukjes voor gemaakt zijn. Dit is namelijk voor het opstappen op je paard. Dit is niet alleen fijn voor de ruiters, maar ook voor het paard. Als je met een krukje opstapt ontlast je de rug van het paard meer dan wanneer je geen opstapkrukje gebruikt. De krukjes zijn ook handig om mee te nemen. Je kan ze gemakkelijk inklappen waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. De opstapkrukjes kunnen dus ook mee naar wedstrijd om daar te helpen met het opstappen.
 
Daarnaast zijn er nog meer situaties waarin een opstapkrukje handig van pas komt. Zo kan hij onder anderen gebruikt worden bij het invlechten van paarden en pony’s. Zo voorkom je dat je boven je macht de manen van je paard aan het invlechten bent. Er zijn nog vele andere situaties te verzinnen waarbij het opstapkrukje handig is. Zo kan hij ook gebruikt worden bij het wassen van je paard als je er net niet goed bij kan.

Opstapkrukje online kopen

Een krukje voor op stal bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!