Singel accessoires

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Accessoires voor je singel

Maak je singel extra comfortabel voor je paard met singelaccessoires. In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende singelhoezen en bontjes. Met merken zoals Harry’s Horse, Shires en ons eigen huismerk Epplejeck, is er ruime keuze aan singelaccessoires.

Singelhoes

Een singelhoes beschermt je singel tegen stof en vuil, tijdens de training of wanneer je zadel opgeborgen is. Daarnaast voorkomt een singelhoes irritatie en drukplekken. Zo is de singel comfortabeler voor je paard. Door de lussen is de singelhoes eenvoudig te bevestigen aan je singel.

Singelspanner

Een singelspanner is een handig hulpmiddel om de singel aan te singelen. Dit is handig voor mensen die moeite hebben met het aansingelen. Het is gemaakt van hout waardoor de singelspanner zeer stevig is, maar eenvoudig in gebruik. Door het brede assortiment heeft Epplejeck singelhoezen voor dressuur- veelzijdigheids- en springsingels.

Singelaccessoires online bestellen

Accessoires voor je singel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!