Hoodies

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hoodies voor paarden

Soms zie je dat als mensen een paard van de trailer halen op wedstrijd dat er een hoodie over de hals ligt. Een halsdeken zorgt ervoor dat de hals niet alleen schoon blijft maar ook dat de mooie knotjes intact blijven. Daarnaast kan je het ook gebruiken om de manen te trainen naar één zijde. In het assortiment vind je hoodies van merken zoals Horseware, WeatherBeeta en ons eigen huismerk Epplejeck.

Hoe werkt een halsdeken

Het omdoen van de hoodie is heel eenvoudig. Maak de rits los, leg de deken over de het paard, doe de oren door de opening en begin vanaf de hoofdzijde met het dichtritsen van de deken en maak daarna het buikstuk vast. Je hebt hoodies die alleen de hals beschermen, met of zonder hoofd en je hebt hoodies die het hele bovenlichaam beschermen. Zo zit de perfectie halsdeken er gegarandeerd tussen. Het is gemaakt van elastisch materiaal en ademend materiaal zodat de deken comfortabel is voor je paard.

Hoodies online bestellen

Halsdeken om de manen van je paard schoon te houden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!