Mexicaanse neusriem

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Mexicaanse neusriemen

Bij de Mexicaanse neusriem wordt de bovenste riem rond de kaken en boven het bit vastgemaakt. De riem loopt vlak onder de jukbeender, let dus goed op dat hij niet op de jukbeender komt. De onderste riem gaat onder het bit langs. Het onderste riempje zorgt ervoor dat een paard minder snel zijn mond open doet, of gaat tandenknarsen. Wanneer je paard tijdens het rijden zijn mond open doet, heb jij als ruiter minder controle. De Mexicaanse neusriem wordt vaak bij het springen gebruikt. Het paard kan minder snel zijn mond open doen maar geeft veel vrijheid voor de ademhaling.

Verschillende soorten Mexicaanse neusriemen

In het assortiment vind je verschillende soorten Mexicaanse neusriemen van merken zoals Kieffer en ons eigen huismerk Epplejeck. De neusriemen zijn gemaakt van sterk en soepel leer. Voor extra comfort kan je kiezen voor een stukje bont op het neusstuk.

Mexicaanse neusriem online bestellen

Mexicaanse neusriem voor je hoofstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!