Bit accessoires

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Bit accessoires

Voor paarden die gevoelig in de mond zijn, kunnen bit accessoires de helpende hand zijn. Door de accessoires wordt het bit nog comfortabeler voor je paard gemaakt. In het assortiment vind je bit accessoires van merken zoals Acavallo, BR en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende bit accessoires

Met verschillende maten, zit de perfecte bitring voor je paard ertussen. Een bitring heeft twee functies. Namelijk ter voorkoming van irritaties rondom de mondhoeken van je paard. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het bit niet door de mond van het paard heen kan gaan. Hierdoor zal het bit stiller in de mond van het paard liggen.

Legt je paard snel zijn tong over het bit heen? Dan is de tonglepel een echte must have. Door de lepel aan het bit vast te maken kan je paard niet meer zijn tong over het bit heen doen. Het is eenvoudig aan het bit te bevestigen.

Bit accessoires online bestellen

Accessoires voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!