Rijbaan

28 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Manegeletters

A afwenden en C linkerhand, K-X-M van hand veranderen, B-E-B grote volte. Al deze oefeningen maken jij en je paard een stuk makkelijker met de aanwezigheid van manegeletters. Manegeletters worden ook wel bakletters genoemd. Met deze bakletters kunnen jij en je paard makkelijke en moeilijke oefeningen doen. Ben je op zoek naar de bakletters voor een Z baan? Klik hierom de manegeletters aanvulset te bestellen. Of wil je een parcours uitzetten? Ook hindernisnummers zijn te bestellen bij Epplejeck. Klik hier voor de cijfers 1 t/m 12 voor parcours. Dan weet je zeker dat je de juiste hindernissen in de juiste volgorde springt. Speciaal voor beginners zijn manegeletters met afbeeldingen beschikbaar. Dankzij de afbeeldingen kunnen de bakletters makkelijk aangeleerd worden aangeleerd die het alfabet nog niet helemaal onder de knie hebben. Daarbij worden op de manegebordjes aangegeven welke kant links en rechts is. Klik hier om de manege letters met afbeelding van QHP te bekijken.

Stalborden

Steelt jouw paard, met zijn lieve ogen en lange, knipperende wimpers, de show op stal voor appeltjes, worteltjes en snoepjes? Maar wil je liever niet dat je stalgenoten of andere voorbijgangers jouw paard voeren? Geef dan een subtiele doch dringende hint en hang het stalbordje 'Niet Voeren' op. Zo ben jij nog steeds de baas over het voedingspatroon van je paard, hoe hard die lange wimpers ook knipperen. Naast het niet voeren stalbord vind je bij Epplejeck vele verschillende andere stalborden. Dit zijn grappige stalbordjes, maar ook handige stalborden waarop je bijvoorbeeld het voedingsschema kunt noteren.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!