Voerbakken

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Voerbakken

Een voerbak is een van de meest cruciale benodigdheden wanneer je een paard hebt. Ruwvoer voer je natuurlijk op de grond of via een slowfeeder. Maar de meeste paarden krijgen ook nog krachtvoer. Krachtvoer is niet handig om op de grond neer te leggen, daarom gebruik je een voerbak. Hierdoor voorkom je verspilling van het krachtvoer. En daarnaast blijft het ook netter wanneer het uit een bak wordt gegeten.

Soorten voerbakken

Er zijn verschillende soorten voerbakken. Dit kan per materiaal verschillen maar ook qua vorm en formaat. Zo zijn er voerbakken gemaakt van kunststof, waardoor de bak lichter is in gewicht. Maar er zijn ook bakken van verzinkt Kerbl, deze zijn steviger maar ook zwaarder. Er is ook een Kerbl voerbak in het formaat speciaal voor een veulen. De Kerbl voerbakken zijn aan weerzijden voorzien van anti-morrstangen.

Voerbak monteren

De kunststof voerbakken zijn gemakkelijk door de tralies te bevestigen met twee ‘haken’ die aan de voerbak vastzitten. Daardoor is de voerbak ook makkelijk mee te nemen naar andere locaties. De Kerbl voerbak dient met schroeven tegen de box wand of muur gemonteerd te worden.

Paardenvoerbak online kopen

Een voerbak voor je paard bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!