Veiligheidsbeugels

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Veilig paardrijden met veiligheidsbeugels

Het gevaar als je paardrijdt met gewone stijgbeugels, is dat je voet vast kan blijven zitten, tot grote gevolgen van dien. Met veiligheidsbeugels is dit verledentijd. Met merken zoals Freejump, HS Sprenger en Tech Stirrups, heeft Epplejeck een breed assortiment.

Verschillende soorten veiligheidsbeugels

Voor kinderen zijn stijgbeugels met een Toe Stopper een aanrader. De Toe Stopper zorgt ervoor dat de voet van het kind niet door de stijgbeugel kan schieten. Daarnaast heb je veiligheidsbeugels met een rubberen ring. De rubberen ring schiet bij een eventuele val los en is los verkrijgbaar.

Een flexibele beugel kan vier kanten op bewegen, daardoor kan je makkelijker je voet uit de stijgbeugel halen. Er zijn ook veiligheidsbeugels waar de zijkant losschiet als er teveel druk op de stijgbeugel komt. Als de zijkant eenmaal losschiet, is deze gemakkelijk terug te duwen.

Veiligheidsbeugels online bestellen

Veiligheidsbeugels voor je zadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!