Voertonnen

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardenvoertonnen

Wanneer je krachtvoer voor je paard hebt gekocht wil je natuurlijk dat dit goed blijft. Daarnaast wanneer het in de zak blijft en deze is open kunnen hier muizen op af komen. Dit wil je natuurlijk niet! Om voer droog te bewaren en af te sluiten voor andere dieren dan je paard is er een oplossing. Hiervoor is er een praktische voerton waar je je krachtvoer in kunt bewaren. Hierdoor blijft je voer goed, droog en vrij van ongedierte.

Specificaties paardenvoerton

Een handige voerton voor jouw krachtvoer heeft meerdere voordelen. In de voerton past wel 52 liter. Dit betekent dat je niet meer plaats hoeft te maken voor meerdere zakken voer. Maar dat je meerdere zakken kunt legen in een voerton. Dit scheelt onder andere ruimte in jouw opslag. Daarnaast is de ton afsluitbaar voor ongedierte. Zodat niemand anders dan jouw paard kan genieten van het krachtvoer. De voerton heeft een handige sluiting, zodat je makkelijk je voer kunt pakken. De ton heeft een mooie groene kleur, de kleur van de natuur.

Paarden voerton online kopen

Een voerton voor paarden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!