Conditioners

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Conditioner voor je paard

Zelf gebruik je na het wassen van je haar misschien wel een conditioner. Dit zorgt ervoor dat je je haar makkelijker door kan kammen en je haar er gezond uitziet. Waarom zou jij je paard niet verwennen met het gebruiken van een lekkere conditioner? In ons assortiment vind je verschillende soorten conditioners voor verschillende vachten. De merken die de conditioners voor paarden onder anderen aanbieden zijn Cowboy Magic en K9.

Waarom een conditioner gebruiken?

Een conditioner voor paarden gebruik je eigenlijk voor dezelfde reden als waarvoor jij een conditioner bij jezelf gebruikt. De conditioners voor paarden laten de vacht van je paard weer glanzen. Weg met die doffe vacht. Daarnaast zorgen de paarden conditioners voor veel hydratatie. De vochtbalans van het haar wordt hersteld. En voor paarden met een dunne staart en manen zorgt hij voor meer volume. Na het gebruiken van de conditioner is de vacht van je paard vuilafstotend. Dit is best handig voor paarden die na het wassen zichzelf weer lekker vies willen maken. Ook zorgt de conditioner voor paarden voor goed doorkambare manen en staart.

Verschillende soorten conditioners

In ons assortiment zijn verschillende soorten conditioners te vinden. Naast dat ze aangeboden worden door verschillende merken zijn er nog meer verschillen. Zo kan er gekozen worden uit conditioners voor verschillende vacht kleuren. Deze zorgen ervoor dat de kleur vacht van je paard of pony nog meer naar zijn natuurlijke kleur gaat. Daarnaast kan er gekozen worden uit een conditioner die je weer moet uitspoelen of een spray. De spray conditioner kan over het paard heel gesprayd worden. Hierbij komt geen water te pas.

Conditioners voor paarden online kopen

Paarden conditioners bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!