Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Collectie

Prijzen

×
  • van 24

Zadels & toebehoren

560 Artikelen
  • van 24

Zadels en accessoires voor paardrijden

Ben jij op zoek naar een nieuw zadel? Bij Epplejeck vind je dressuurzadels, springzadels en veelzijdigheidzadels. Maar met alleen een zadel ben je er nog niet. Zo is een singel nogal essentieel en zonder stijgbeugels en beugelriemen zit je niet echt comfortabel in je zadel. Daarnaast is een dekje onder het zadel niet alleen voor de sier.

Dekjes voor paardrijden

Een zadeldek wordt gebruikt tijdens het paardrijden. Het zadeldek wordt onder het zadel gelegd ,wat zorgt voor een comfortabele ligging van het zadel. En we zouden Epplejeck niet zijn als wij niet superveel verschillende soorten in ons assortiment hadden! Ja, kies bij Epplejeck uit meer dan 100 verschillende modellen in nóg meer kleuren en printjes. Love, love, love.  

Zadelonderlegger

Voor extra drukverdeling en het ontlasten van de paardenrug kun je een zadelonderlegger onder je zadel doen. Bij een goed passend zadel is het gebruik van een zadelonderlegger niet nodig . Daarbij is een zadelonderlegger niet de oplossing bij een slecht passend zadel. Een zadelonderlegger is geschikt voor het aanbrengen van kleine correcties en het perfectioneren van de ligging van jouw zadel. 

Zadeltoebehoren 

Een zadel blijft natuurlijk niet liggen zonder singel. In ons assortiment vind je diverse dressuur-, spring- en veelzijdigheidsingels. Daarnaast vind je singels met een bevestigingsring voor hulpteugels, met of zonder buikflap en met en zonder bont. Heb jij een paard die gaat rollen tijdens het rijden? Daar hebben wij anti-rolsingels voor.   
Een zadel is natuurlijk niet compleet zonder beugelriemen en stijgbeugels. Beugelriemen vind je bij ons in zowel zwart als bruin of met chique strass steentjes. Beugels in de opvallendste kleurtjes, met de Nederlandse vlag of strass steentjes: bij Epplejeck vind je de stijgbeugels waar jij naar op zoek bent. Ook op het gebied van veiligheidsbeugels zit je bij Epplejeck goed: in ons assortiment vind je de Sprenger Bow Balance veiligheidsbeugels, veiligheidsbeugels met elastiek of een veiligheidstoeclip.

Accessoires

Bij accessoires vind je praktische toebehoren zoals een zadeltas of een singelverlenger. Maar ook de tofste zadelhoezen, die je zadel beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kortom, van een Wintec boommeter tot zadel bontjes voor op het zadel, bij Epplejeck vind je alles om je zadel compleet te maken. 
 
Zadels, dekjes en andere zadel toebehoren voor je paard of pony bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze 12 filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan binnen 14 dagen.