Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Kleuren

Collectie

Prijzen

×
  • van 16

Zadels & toebehoren

370 Artikelen
  • van 16

Zadels & Toebehoren 

De mooiste zadels, de hipste zadeldekken en musthave accessoires vind je bij Epplejeck!

Ben jij nog op zoek naar een nieuw zadel? Bij Epplejeck vind je dressuur-, spring- en veelzijdigheidzadels. Maar er komt meer kijken bij de aanschaf van een zadel dan het zadel alleen.

Zadeldek

Om de rug van je paard of pony en je zadel te beschermen dien je onder het zadel een zadeldek te leggen. Een zadeldekje zorgt niet alleen voor bescherming, maar neemt daarnaast ook zweet op en zorgt voor een comfortabele ligging van je zadel. Bij ons heb je keuze uit meer dan 100 verschillende modellen, de hipste kleurtjes en de stoerste printjes. Ook de nieuwste collecties vind je als eerste bij Epplejeck!

Zadelonderlegger

Voor extra drukverdeling en het ontlasten van de paardenrug kun je een zadelonderlegger onder je zadel doen. Bij een goed passend zadel is het gebruik van een zadelonderlegger niet nodig en een zadelonderlegger is ook niet de oplossing bij een slecht passend zadel. Een zadelonderlegger is geschikt voor het aanbrengen van kleine correcties en het perfectioneren van de ligging van jouw zadel.

Singels

Een zadel blijft natuurlijk niet liggen zonder singel. In ons assortiment vind je diverse dressuur-, spring- en veelzijdigheidsingels. Daarnaast vind je singels met een bevestigingsring voor hulpteugels, met of zonder buikflap en met en zonder bont.

Beugelriemen en beugels

Een zadel is natuurlijk niet compleet zonder beugelriemen en stijgbeugels. Beugelriemen vind je bij ons in zowel zwart als bruin of met chique strass steentjes. Beugels in de opvallendste kleurtjes, met de Nederlandse vlag of strass steentjes: bij Epplejeck vind je de stijgbeugels waar jij naar op zoek bent. Ook op het gebied van veiligheidsbeugels zit je bij Epplejeck goed: in ons assortiment vind je de Sprenger Bow Balance veiligheidsbeugels, veiligheidsbeugels met elastiek of een veiligheidstoeclip.

Leeronderhoud

Met een goede verzorging van jouw leerproducten wordt de levensduur van het leer verlengd, is het leer waterproof en wordt het beschermt tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast blijft het leer glanzend, zacht en soepel. Het verzorgen van leer moet regelmatig gebeuren. Behandel het leer, na het goed schoonmaken met een doek of zachte borstel, met het daarvoor bestemde onderhoudsmiddel. Bij Epplejeck vind je hier alle leeronderhoud middelen en bijhorende informatie.

Accessoires

Bij accessoires vind je praktische toebehoren zoals een zadeltas of een singelverlenger. Maar ook de tofste zadelhoezen, die je zadel beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kortom, van een Wintec boommeter tot zadel bontjes voor op het zadel, bij Epplejeck vind je alles om je zadel compleet te maken.