Wensenlijst Categorieën

Privacy statement

Bij het bezoeken van onze filialen en onze website kan het voorkomen dat wij je persoonlijke gegevens nodig hebben. We kunnen ons voorstellen dat je deze liever niet afgeeft. Dit zijn uiteraard je persoonlijke gegevens en je wilt niet dat deze ongewenst voor andere doeleinden worden gebruikt. Daarom doen wij er alles aan om jouw persoonlijke gegevens privé te houden.
We leggen je graag uit waarom we je persoonlijke gegevens nodig hebben, wat we er mee doen en wat jouw rechten zijn.

Wat doen we met jouw gegevens?



Online bestellen
Wanneer je een bestelling op onze website plaatst, hebben we een aantal gegevens van je nodig om te zorgen dat we je zo snel mogelijk blij kunnen maken met jouw bestelde artikel(en). Lees hier alles over de persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Online account
Het online shoppen bij Epplejeck kun je nog makkelijker maken door een online account aan te maken. Door je op de website te registreren maak je je persoonlijke account aan. Lees hier alles over de persoonsgegevens die daarvoor nodig zijn en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Kopen in één van onze filialen
Als je een aankoop doet in één van onze filialen dan worden de transactiegegevens geregistreerd. Lees hier alles over de (persoons)gegevens die we hiervoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Gebruik maken van onze diensten
Bij Epplejeck kun je gebruik maken van verschillende diensten. Je kunt je dekens laten wassen, een geboortemelder huren en gebruik maken van onze reparatieservice. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Bezoek aan onze website
Wanneer je de website van Epplejeck bezoekt, worden er cookies uitgedeeld. Een cookie (ook wel HTTP cookie genoemd) hapt kleine tekstbestandjes uit onze website en zet deze op de harde schijf van je computer of mobiele telefoon op het moment dat je de website bezoekt. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we van jou verzamelen en wat we er mee doen.
› Meer informatie


VIP-kaart Epplejeck
De VIP-kaart van Epplejeck gebruik je in de filialen bij het afrekenen van je aankoop, maar ook zonder VIP-kaart kun je natuurlijk je aankopen afrekenen en van acties en kortingen profiteren. Lees hier alles over de persoonsgegevens die nodig zijn om je te registreren als VIP member en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Aanmelden voor de Epplejeck nieuwsbrief
Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste acties, aanbiedingen en de nieuwste producten? Dat kan door je in te schrijven voor de Epplejeck nieuwsbrief. Lees hier alles over de persoonsgegevens die daarvoor nodig zijn en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Contact klantenservice
Neem je contact op met onze klantenservice? Dan vragen we je om een aantal gegevens, afhankelijk van de vraag of klacht die je hebt. Lees hier meer over de persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Meedoen met onze winacties
Bij Epplejeck kun je regelmatig meedoen aan leuke winacties. Wanneer je gewonnen hebt, vragen wij je om een aantal gegevens met ons te delen. Lees hier meer over de persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Meedoen aan een testpanel
Bij Epplejeck wordt er regelmatig een oproep gedaan om mee te doen aan een testpanel. Je kunt dan producten testen en je ervaringen met deze producten delen. Lees hier meer over de persoonsgegevens die we hiervoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Sponsoring
Wil je jouw evenement laten sponsoren door Epplejeck? Dien je aanvraag voor sponsoring in door op de website een formulier in te vullen. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we hiervoor van je vragen en wat we er mee doen.
› Meer informatie


 
Beoordeling geven
Wanneer je een online aankoop doet krijg je binnen enkele weken een email met de vraag of je Epplejeck wilt beoordelen door middel van het schrijven van een review. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we hiervoor nodig hebben en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Social media
Natuurlijk vind je Epplejeck ook op verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we hiervoor van jou verzamelen en waar ze voor gebruikt worden.
› Meer informatie


Camera’s
In al onze filialen hebben wij camera’s hangen. Deze camera’s dragen bij aan jouw veiligheid maar ook aan de veiligheid van onze medewerkers en producten. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we hiermee verzamelen en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Solliciteren bij Epplejeck
Wanneer je bij Epplejeck solliciteert, vragen wij je om een aantal gegevens. Lees hier alles over de persoonsgegevens die we hiervoor van je vragen en wat we er mee doen.
› Meer informatie


Beveiliging van je gegevens

De gehele website van Epplejeck is via een SSL-certificaat versleuteld. Na versleuteling draait de volledige webshop op een https:// verbinding, waarbij de “s” staat voor “secure” en het kenmerk “veilig” wordt meegegeven. Daarnaast wordt er voor het beveiligen van je gegevens gebruik gemaakt van inlog, versleuteling wachtwoord, beveiliging met wachtwoord, SHA versleuteling en encryptie data.
Met de bedrijven die voor ons persoonsgegevens verwerken zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten. Hierin is vastgelegd dat deze bedrijven de technische en organisatorische maatregelen treffen die nodig zijn voor het beveiligen van je gegevens. Zij zorgen voortdurend voor een passend beveiligingsniveau van de systemen waarin de persoonsgegevens worden verwerkt. Daarnaast bestaat er een geheimhoudingsplicht ten aanzien van de persoonsgegevens die zij verwerken.

Rechtsgronden voor de verwerking

De verwerking van jouw gegevens gebeurt op basis van verschillende rechtsgronden. In sommige gevallen zijn wij wettelijk verplicht om je gegevens te verwerken. Daarnaast hebben we je gegevens nodig voor het uitvoeren van een overeenkomst die we met je afsluiten. Ook worden je gegevens onder bepaalde omstandigheden verwerkt omdat wij daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Dit gerechtvaardigde belang bestaat eruit dat we jou gegevens gebruiken voor de normale bedrijfsvoering van Epplejeck en het levert voor jou een beperkt privacy risico op. We vragen naar de voor de hand liggende gegevens, zoals je naam, adres en woonplaats. We verwerken geen bijzondere, gevoelige persoonsgegevens van jou, zoals je godsdienst, gezondheid en ras. Tot slot vragen we in bepaalde situaties toestemming aan je voor het verwerken van je gegevens.

Wat zijn jouw rechten?

Recht op inzage
Als klant van Epplejeck heb je recht op inzage in je eigen gegevens. Via jouw online account heb je al voor een groot deel inzage in de gegevens die we van jouw verzamelen. Wanneer je geen online account heb, kun je ons vragen welke gegevens we van jou verwerken.
Wil je precies weten welke gegevens Epplejeck van jou bewaard? Neem dan contact met ons op via info@ej.nl.

Recht op rectificatie
Wanneer de gegevens die wij van jou hebben niet juist zijn, dan heb je recht op rectificatie van die gegevens. Ook heb je het recht om je gegevens aan te vullen, wanneer de verwerking van je gegevens plaatsvindt op basis van onvolledige gegevens. Wil jij je gegevens laten rectificeren? Laat het ons weten via info@ej.nl.

Recht op verwijderen/vergeten worden
Je hebt als klant het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen en het recht dat deze gegevens vergeten worden. Wil jij je gegevens verwijderen en vergeten worden? Laat het ons weten via info@ej.nl.

Recht op overdraagbaarheid (dataportabiliteit)
Als klant kun je de gegevens die wij over jou hebben verzameld opvragen en ontvangen, zodat jij ze kan doorgeven aan een andere organisatie. Wil je jouw gegevens ontvangen en doorgeven aan anderen? Stuur dan een mail naar info@ej.nl.

Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens
Als klant heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Hier geven wij altijd gehoor aan door te staken met de verwerking van je gegevens, tenzij gerechtvaardigde gronden zwaarder wegen. Wil jij bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@ej.nl.

Recht op het intrekken van toestemming
Heb je toestemming aan ons gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens? Dan kun je deze altijd weer intrekken door een mail te sturen naar info@ej.nl. Op het moment dat jij je toestemming intrekt, worden je gegevens bij ons verwijderd.

Recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Wanneer je onverhoopt toch een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, kun je je ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Verantwoordelijke voor je gegevens

Epplejeck Branches BV, gevestigd aan De Meerpaal 8, 9206 AJ, te Drachten, is verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens.