Enkelgebroken

30 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Enkel gebroken trensbit

Een enkel gebroken trens heeft één scharnierpunt in het midden. Hierdoor staat er meer druk op de zijkanten van de tong, mond en lippen van je paard. Dit bit heeft een licht notenkraker-effect. Bij druk zal het bit de tong wat samenknijpen, niet elk paard vindt dit fijn. Hierdoor is een enkel gebroken bit niet aan te raden bij paarden die een lage gehemelte hebben.

Verschillende soorten enkel gebroken bitten

In het assortiment vind je enkel gebroken bitten van merken zoals HS Sprenger, Myler, Trust en ons eigen huismerk Epplejeck. De gewone enkel gebroken bitten hebben ronde bitringen, je hebt dan keuze uit een bustrens of watertrens bit. Een enkel gebroken D-trens bit ligt stevig in de mond van een paard, door de d vormige bitringen. Daarnaast heb je ook een onderlegtrens enkel gebroken voor je stang en trens hoofstel.

Voor ruiters met meer ervaring heb je een pelham en pessoabit enkel gebroken. Deze bitten hebben een scherpere inwerking door de hefboomwerking. Vaak gebruik je deze bitten als je paard moet wennen aan een stang en trens bit.

Enkel gebroken bit online bestellen

Enkel gebroken trens bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!