Kleurshampoos

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Kleurshampoos voor je paard

Iedereen in de paardenwereld kent het gevoel wel. Een grote vieze bruine vlek op een wit gedeelte van je paard. Na het grondig schoonmaken met een reguliere shampoo en het stevig poetsen blijft er een gele vlek over. Deze gele vlek komt er met geen mogelijkheid meer uit de vacht van je paard. Tot dat je de kleurshampoos in ons assortiment gebruikt. Hiermee verdwijnen de gele vlekken als sneeuw voor de zon. De kleurshampoos worden aangeboden door meerdere merken, waaronder Cowboy Magic, Effol en K9. Daarnaast worden er verschillende kleurshampoos aangeboden voor verschillende kleuren vacht.

Waarom een kleurshampoo gebruiken?

Er zijn meerdere redenen waarom je een kleurshampoo kan gebruiken. Zo zijn er shampoos te vinden speciaal voor zwarte paarden. Deze houden de zwarte vacht glanzend en donker. Dan zijn er ook kleurshampoos te vinden voor witte paarden. Deze zorgen ervoor dat de witte vacht van je paard weer echt wit wordt. De gele vlekken worden eruit gehaald zonder het gebruik van bleekmiddelen. Daarnaast zijn er nog meer verschillende kleurshampoos te vinden voor allerlei verschillende kleuren vacht.

Hoe gebruik je een kleurshampoo?

Simpel gezegd gebruik je een kleurshampoo precies hetzelfde als een reguliere shampoo. Het zit hem namelijk voornamelijk in de werking van de shampoo zelf. Wel zit er in het assortiment verschil tussen de kleurshampoos waar je water voor nodig hebt en waar je geen water voor nodig hebt. Deze kleurshampoos heten dan ook droogshampoos. Ze hebben dezelfde werking als de andere shampoos, maar dan zonder water. Ideaal voor in de winter, als je weinig tijd of geen water tot je beschikking hebt.

Kleurshampoos voor paarden online kopen

Kleurshampoos bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!