Zadeldragers

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadeldrager

Een zadel is een kostbaar item. Je wilt er zo goed mogelijk voor zorgen en zo voorzichtig mogelijk mee omgaan. Een zadel moet dan ook goed opgeborgen kunnen worden en moet niet op de grond liggen. Hierdoor zou het zadel beschadigingen op kunnen lopen. Een goede zadeldrager kan dit voorkomen.
 
Binnen het assortiment zijn er verschillende zadeldragers te vinden. De dragers voor een zadel zijn er onder anderen te vinden in de kleuren blauw, zwart en rood. De merken die de zadeldragers aanbieden zijn onder anderen Dy’on, Harry’s Horse en Premiere.

Verschillende soorten zadeldragers

In het assortiment zijn verschillende soorten zadeldragers te vinden. Zo zijn er dragers voor het zadel te vinden die je in je zadelkast kan vastmaken. Deze zijn in sommige gevallen ook nog opklapbaar en hebben soms nog een extra hanger voor je hoofdstel. Deze zadeldragers zijn ook weer in verschillende modellen te verkrijgen, zoals het buismodel.
 
Daarnaast zijn er nog zadeldragers die je neer kan zetten. Deze zadeldragers heten zadelbokken. Deze dragers heb je in opklapbare versies en niet opklapbare versies. Op deze bokken kan je vaak meer spullen kwijt dan alleen je zadel. Dan zijn er ook nog stalkruiers. Dit zijn eigenlijk zadeldragers op wielen.
 
Ze zijn dus makkelijk te verplaatsen en mee te nemen. Deze stalkruiers kunnen niet alleen je zadel dragen, maar nog veel meer. Zo kan je je hoofdstel erop kwijt en zelf je poetspullen er op mee nemen. Dan zijn er als laatste nog zadelhangers verkrijgbaar. Met deze tool kan je je zadel bijna overal aan ophangen.

Zadeldrager online kopen

Een drager voor je zadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!