Poetshandschoenen

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Poetshandschoen

Poetsen poetsen poetsen, je kunt de hele dag door wel je paard poetsen. Heerlijk je paard verwennen. Er er zijn zoveel borstels om uit te kiezen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En als je dan alle borstels gehad hebt, dan heb je nog de poetshandschoen. Wat die dan voor voordelen heeft, dat zal je snel duidelijk worden.

Voordelen poetshandschoen

Een poetshandschoen gebruiken om je paard te poetsen heeft meerdere voordelen. Deze handschoen is makkelijk in gebruik omdat je hem niet hoeft vast te houden. Je hebt letterlijk je hand er in. Het kost jou dus al minder moeite. Daarnaast zorgt het voor een nauw contact- en bindingsmoment tussen jou en je paard. De handschoen van HansOn is een revolutionaire poetshandschoen. Zowel nat als droog te gebruiken. Perfect tijdens het verharen, wassen en voor een heerlijke massage.

Verschillende poetshandschoen

Naast de poetshandschoen van HandsOn zijn er natuurlijk meer. Zoals de Lemieux Hippo Scrubber. Deze functionele borstel met spons verwijderd hartnekkige vlekken, vuil en losse haren. Door de kleine gaatjes in de borstel kan de shampoo de vacht van het paard bereiken. Ook heel handig tijdens het wassen. Epplejeck heeft een handige poetshandschoen met aan de ene kant rubber nopjes en de andere zijde haren. Ook ideaal voor tijdens de rui. De keuze is dus reuze, kijk gauw in het assortiment.

Poetshandschoenen voor je paard online kopen

Een goede poetshandschoen voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!