Weerstand boost

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

De weerstand van je paard een boost geven

Om de weerstand van je paard een boost te geven zijn er vitamine boosters. Deze bevatten plantaardige vetten, oliën en essentiële vitamine A, D en E. de vitamine spuit geeft je paard niet alleen een boost maar ondersteunt ook de natuurlijke weerstand. In het assortiment vind je weerstand booster van merken zoals Ecxellent, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck.

Wanneer geef je een paard de weerstand boost

Een vitamine spuit kan je geven vlak voor een wedstrijd of ter ondersteuning bij herstel na ziekte. Daarnaast kan je het geven aan veulens direct na de geboorte of aan dragende of zogende merries. Oudere en jongere paarden hebben ook baat bij een boost. Heeft je paard een doffe vacht of is hij aan het verharen? Dit kost veel energie, dan kan een paard ook extra vitamines gebruiken. Daarnaast is het aan te raden om het elke vier weken te geven wanneer er een ‘R’ in de maand zit.

Vitamine spuit voor je paard online bestellen

Supplementen om de weerstand een boost te geven bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!