Veelzijdigheidssingels

15 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Veelzijdigheidsingel kopen voor je veelzijdigheidszadel

In het assortiment van Epplejeck heb je verschillende soorten veelzijdigheidssingels. Zo heb je keuze uit singels met of zonder bont en anatomisch gevormd of een rechte singel.

Anatomisch veelzijdigheidssingels

Voor zo’n comfortabel mogelijke singel kan je kiezen voor een anatomische singel. Deze singels zijn gevormd naar het lichaam van je paard. Hierdoor is de veelzijdigheidssingel niet alleen comfortabel maar zorgt het ook voor optimale bewegingsvrijheid. De anatomische vorm zorgt er ook voor dat de singel er luxe uitziet. Met merken zoals: Horka, Kentucky, QHP en ons eigen huismerk Epplejeck is er genoeg keuze.

Veelzijdigheidssingel met buikflap

Cross of spring je veel met je paard? Dan is een veelzijdigheidssingel met buikflap een aanrader. De buikflap beschermt de buik van je paard. Als je paard een keer met de hoeven tegen zijn buik zit, zorgt de buikflap ervoor dat je paard zichzelf niet bezeert.

Veelzijdigheidssingel online bestellen

Singel voor je veelzijdigheidszadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!