Energieboost

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Energie boost voor je paard

Merk je dat je paard soms wel een energie boost kan gebruiken? In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende energie boosters van merken zoals NAF. De boosters zijn geschikt voor momenten dat het er echt op aankomt. Daarnaast kan je het geven om de gezondheid en weerstand van je paard een boost te geven.

Wat is een energie boost

Een energie boost is een geconcentreerde mix van essentiële aminozuren en goed opneembaar ijzer in bijvoorbeeld een handige injector. Dat ondersteunt de productie van rode bloedcellen en vult tekorten, ontstaan door (overmatig) zweten. Draagt ook bij aan een betere spierstofwisseling, waardoor melkzuur minder kans krijgt om problemen te veroorzaken. Wordt direct in het lichaam opgenomen en wordt gedurende 8 uur door het lichaam gebruikt. Het fijne aan de booster is dat deze volledig dopingvrij zijn en dus op wedstrijden gebruikt kunnen worden.

Energie boost voor je paard online bestellen

Supplementen om je paard een energie booster te geven bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!