Dekenhangers

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hangers voor dekens

Dekens zijn super praktisch, maar het opbergen ervan kan nog wel eens lastig zijn. Dekenhangers zijn daarvoor de oplossing. Daarnaast zijn dekenhangers voor nog meer dingen handig in het gebruik. De hangers worden in verschillende kleuren aangeboden, zoals zilver.

Waarom een dekenhanger?

Een dekenhanger is erg praktisch voor op stal. Als eerste kan je aan deze hangers je dekens gemakkelijk ophangen. Hierdoor hoeft je de dekens niet op de grond neer te leggen. Daarnaast kunnen dekens beter drogen als ze uitgehangen worden. Zo kunnen gedragen onder anderen zweetdekens opgehangen worden. Deze kunnen dan drogen aan de lucht. Als zweetdekens opgevouwen worden als ze nog zweetresten bevatten, drogen ze niet goed en kunnen ze gaan stinken.

Dekenhangers voorkomen dit probleem. Daarnaast kunnen ook natte en vieze dekens opdrogen aan de dekenhangers. Als je paard bijvoorbeeld in de modder heeft lopen rollen in de wei. Niet alleen dekens kunnen aan de dekenhangers worden, maar ook zadeldekjes. Handig als je paard of pony veel gezweet heeft tijdens het rijden of als de dekjes net uit de wasmachine komen.
Verschillende soorten dekenhangers
 
Er zijn een aantal verschillende soorten dekenhangers te vinden in het assortiment. Zo verschillen de hangers onder anderen op het gebied van hoeveel dekens er opgehangen kunnen worden. Sommige dekenhangers kunnen zes dekens dragen en anderen vier of twee. Daarnaast verschillen de hangers nog op de manier hoe de dekens opgehangen kunnen worden. Dit is voor iedereen persoonlijk. Als laatste verschillen de hangers nog op het gebied van bevestigen. Zo kunnen sommige dekenhangers aan de stal vastgemaakt worden en anderen niet.

Dekenhangers online kopen

Hangers voor je dekens bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!