Siliconen knie grip

28 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames paardrij legging siliconen kniegrip

Het is fijn om tijdens het paardrijden extra steun te krijgen, waardoor je beter blijft zitten in het zadel. Siliconen op de paardrij legging kan hiervoor uitkomst bieden. Er zijn verschillende soorten en modellen rijleggings met siliconen voor dames. Eén hiervan is de rijlegging met siliconen kniegrip. Siliconen kniegrip op je rijlegging kan uitkomst bieden voor schuiven in het zadel en wiebelbenen. Hierdoor zit je steviger in het zadel en krijg je een veilig gevoel.

Het effect van siliconen kniegrip dames rijlegging

Wanneer je geen volledig siliconen zitvlak wilt kun je dus kiezen voor siliconen kniegrip. Hierbij is de binnenkant van de knie voorzien van siliconen, waardoor je meer grip hebt in het zadel. Ook blijven je benen hierdoor stiller en geeft het een rustiger beeld tijdens het paardrijden.

Merken siliconen kniegrip dames rijleggings

Bij Epplejeck vind je een ruim aanbod rijleggings met siliconen kniegrip. Merken zoals Imperal Riding, Ariat, QHP en Eskradon hebben luxe broeken voor dames voorzien van deze siliconen knievlak. Maar ook Harry's Horse en Montar hebben comfortabele broeken die zitten als gegoten! Dit is nog maar een kleine collectie uit het ruime aanbod, er zit dus altijd een comfortabele rijlegging voor jou tussen.

Dames rijbroeken siliconen kniegrip online bestellen

Een rijbroek met siliconen kniegrip voor dames kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!