Zadel accessoires

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Accessoires voor je zadel

Maak je zadel af met de accessoires van bijvoorbeeld LeMieux, QHP of ons eigen huismerk Epplejeck. Zadelaccessoires maken je zadel niet alleen mooier maar ook comfortabeler voor jou en je paard. Voor een bokriempje, zadelonderlegger en nog veel meer accessoires, ben je bij Epplejeck aan het juiste adres.

Zadelsierraad

Voorzie je zadel van extra sparkle met zadelsieraden. Met keuze uit meerdere soorten zadelsieraden zit de mooiste zadelsierraad voor jou ertussen. Ze zijn eenvoudig te bevestigen door de elastische uiteindes om de zweetbladen. Zadelsieraden zijn de snelste manieren om je zadel meer bling te geven zonder daar veel moeite te hoeven doen.

Zadelovertrek

Heb je last van zadelpijn of doorrijplekken? Een zadelzitting biedt de oplossing. Door de elastieken is de zadelovertrek eenvoudig over het zadel heen te trekken. Zo zit je comfortabeler in het zadel en heb je een betere zit.

Zadelaccessoires online bestellen

Accessoires voor je zadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!