Zadelkamer

51 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Alles voor de zadelkamer

Alle handige producten voor in de zadelkamer vind je bij Epplejeck. Van opbergzakken, stalkruiers, hoofdstelhangers, zadeldragers tot trailerlijnen. Met handige tuigdragers kun jij op een makkelijke manier je hoofdstel en zadel, netjes opbergen in je zadelkast. Waarom tuigdragers gebruiken? Als jij je tuig zoals een hoofdstel op de juiste manier ophangt, gaan deze leerproducten langer mee en wordt de juiste pasvorm behouden. Wil je meer tips over hoe jij je zadelkast of zadelkamer kan organiseren? Bekijk dan hier onze vlog over het opruimen van je zadelkast. 

Met de Orscana Deken sensor meet je eenvoudig het welzijn van je paard

Met de Orscana Sensor hoef jij nooit meer onzeker te zijn over welke deken jouw paard het beste op kan. De dekensensor geeft je een mogelijkheid om het welzijn van jouw paard in kaart te brengen. De sensor meet de temperatuur, het vochtgehalte en de bewegingen van je paard. Synchroniseer vervolgens de sensor met de gratis app voor op je smartphone of tablet. De app adviseert je vervolgens welke deken het meest geschikt is voor de komende nacht, gebaseerd op de weersvoorspelling en de data van de nacht daarvoor. Je ontvangt een melding als de meetgegevens buiten de comfortzone van je paard of pony vallen, zodat je direct kunt ingrijpen wanneer je paard het te warm of te koud heeft. Super handig toch?
De comfortzone wordt bepaald door drie factoren: de leeftijd van je paard, de conditie van de vacht en de fysieke conditie. De sensor wordt bevestigd aan je deken in de heupholte, omdat paarden hier als eerste beginnen te zweten. De sensor is volledig veilig en pijnloos en kan 24/7 worden gebruikt op stal, in de weide of tijdens transport. Nieuwsgierig naar de dekensensor? In
deze video test EJ-er Manon de Orscana Sensor uit, dé oplossing tegen dekenstress!

Analyseer je training met de Equestic Saddle Clip app

Hoe kun jij je paard het beste trainen? Wanneer gebruikt hij zijn spieren op de juiste manier, is de symmetrie goed en heb je een regelmatig ritme? Het trainen van je paard gaat veel al op gevoel. Maar wat nou als je de training van je paard uitgebreid kunt meten? Met de Equestic Saddle Clip kun je super makkelijk de training meten en analyseren. De resultaten van de training kun je vervolgens terugzien in een app. Deze app meet de hoeveelheid stap, draf en galop. Maar ook het aantal sprongen en hoeveel er vanuit de linker- of rechterwending gedaan zijn. Lees hier alles over de Equestic Saddle Clip app en training meting.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!