Paardrijbroeken

194 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 6

Kids paardrijbroeken en rijleggings

Bij Epplejeck heb je een ruime keuze uit verschillende kinder paardrijbroeken en rijleggings. Het is belangrijk dat een paardrijbroek of legging goed past en lekker zit. Daarom zijn er verschillende kleuren en typen. Heb je een witte paardrijbroek nodig of juist een jeans paardrijlegging? Of ben je meer opzoek naar een waterdichte paardrijbroek? In het ruime assortiment van Epplejeck, vind je verschillende merken die kinderpaardrijbroeken en paardrijleggins aanbieden.

Een high waist kinderpaardrijbroek/rijlegging is erg populair. Dit wordt vaak als fijn ervaren omdat de broeken een hoge taille hebben. Hierdoor sluiten ze goed aan en zorgen voor meer stabiliteit. Kijk eens voor kinderijbroeken naar merken zoals: Ariat, Harry’s Horse, Red Horse en ons eigen huismerk Epplejeck. Naast een ruim assortiment rijbroeken zijn er ook kinderpaardrijleggings te verkrijgen met een heerlijke stretchy stof. Zoals de kinderrijleggings van Montar of Pikeur.

Grip op je kinderpaardrijbroek

De kinder paardrijbroeken en kinderpaardrijleggings hebben verschillende soorten zitvlakken. De ene heeft een stoffenzitvlak en de ander is voorzien van een siliconenzitvlak. Zitvlakken op een paardrijbroek zorgen voor meer grip. Rijbroeken met een silliconen zitvlak, heb je keuze in een volledig siliconen zitvlak of alleen grip bij de knie. Voor elk kind is het verschillend welk zitvlak zij het fijsnt vinden voor op hun paardrijkbroek.

Kinderpaardrijbroeken voor alle seizoenen

Er zijn winterrijbroeken en zomerrijbroeken voor kids. Kijk hier goed naar, in de winter kan een thermorijlegging prettig zijn om koude benen te voorkomen. Terwijl in de zomer je liever een dunne paardrijlegging hebt. Daarnaast in de herfst kan het fijn zijn een waterdichte rijbroek te hebben, deze stoten water af en hierdoor blijf je langer warm.

Kids paardrijbroeken en rijleggings online bestellen

Paardrijbroek of rijlegging voor kids bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!