Paardrijbroeken

52 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Paardrijbroeken voor heren

In ons assortiment vind je veel verschillende paardrijbroeken voor mannen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, andere materialen zitvlakken en mooie details. Ze zijn van merken zoals Kingsland, Horka, Pikeur, Quur en ons eigen huismerk Epplejeck. De broeken zijn gemaakt voor alledaags gebruik voor de trainingen en de wedstrijden. Zo zijn er ook witte wedstrijdbroeken verkrijgbaar voor op concours.

Stoffen en leren zitvlak paardrijbroek voor heren

Bij paardrijbroeken heb je verschillenden materialen die gebruikt worden bij het zitvlak. Zo zijn er rijbroeken die een stoffen zitvlak hebben. Dit betekent eigenlijk dat er geen andere materialen gebruikt zijn voor het zitvlak. De paardrijbroeken met een leren zitvlak zorgt voor extra grip in het zadel. Hierdoor is het bijvoorbeeld makkelijker om door te zitten. Deze broek is dus heel hanig als je wat stabieler op het paard wilt zitten met wat meer ondersteuning. Daarnaast is het nog mogelijk om te kiezen waar je de materialen wil hebben. Zo kan het op het hele zitvlak of alleen bij de knieën.

Heren paardrijbroek met siliconen zitvlak

Als laatste zijn er ook nog paardrijbroeken met siliconen op het zitvlak. Dit materiaal wordt in het dagelijks leven veel gebruikt voor keukengerei en smartphonehoesjes. Deze blijven als het waren een beetje aan je zadel plakken. Je hebt hiermee nog meer grip in je zadel als met de leren zitvlakken. De siliconen bewegen ook mee in de stretch van je broek. Hierdoor sluit je broek nog beter aan. Ook bij de paardrijbroeken voor mannen met siliconen is het mogelijk om te kiezen waar het materiaal zich bevindt. Op het gehele zitvlak siliconen heeft of alleen bij de knieën.

Paardrijbroeken voor mannen online kopen

Paardrijbroeken bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!