Zand eten

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Supplementen voor paarden die zand eten

Paarden die bijvoorbeeld zand eten uit verveling of mineraal te kort, hebben grote kans op zandkoliek. Maar wist je dat paarden ook onopgemerkt zand kunnen binnen krijgen? Wanneer je paard op een kale zanderige weide staat, krijgt hij tussen het grazen door zand binnen. In het assortiment vind je verschillende supplementen tegen zand in de maag van merken zoals Excellent, PharmaHorse en ons eigen huismerk Epplejeck.

Wat is de werking van supplementen tegen zand in de maag

De belangrijkste functie van supplementen tegen zand in de maag, is om het zand op een natuurlijke manier het lichaam uit te werken. Daarom bevat hey vezelrijke bronnen, zoals psylliumvezels en geëxtrudeerd lijnzaad voor ondersteuning van een goede darmwerking. Na inname vormt een geleiachtige massa in de darmen en bindt opgehoopt zand aan de mest om vervolgens het paardenlichaam te verlaten. Daarnaast draagt het bij aan een gezonde en evenwichtige darmflora.

Supplement voor paarden die zand eten online bestellen

Supplementen tegen zand in de maag van een paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!